06 heinäkuuta 2023

Mansikat ovat nyt kalliita, mutta - on ne mageita

Mansikoita.

Tsekkasin hillon valmistusohjeita ...

1 kg (n. 2 l) mansikoita
500-700 g  sokeria tai
500 g hillosokeria ja ½ dl vettä...

Ällistyin karmeesta sokerimäärästä ja siirryin hillotutkimukseen kaupan hyllyjen hilloista. No tottakai useissa kaupan mansikkahilloissakin on enemmän sokeria kuin marjaa... !!! 

Tsekkauksen opetus: Mansikkahillon osto ja käyttö loppui. Nyt lettujen kanssa tuoreita mansikoita ilman sokeria.   Nam Namm... 

 

2 kommenttia:

  1. Talvella ne espanjalaiset tuoreet mansikat ei maistu kovin hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella on hyvä pitää taukoa mansikoista ja kokeilla muita makuja.
      Meitziboi innostui esim. (yliterveellisistä) Kiwi hedelmistä.

      Poista