02 elokuuta 2018

Suomen paras hotelli



Hilton Helsinki Strand 

Suomen vuoden 2018 parhaaksi hotelliksi kuudetta kertaa valittu Hilton Helsinki Strand sai kesäkuussa 2018 himoitun palkinnon matkailualan Oscareina tunnetussa World Travel Awards (WTA) -gaalassa. WTA-palkintoja pidetään koko matkailualan korkeimpana saavutuksena, ja kansainvälinen tunnustus on merkittävä.
Hilton Helsinki Strand on valittu Suomen parhaaksi hotelliksi viisi kerta aiemmin: vuosina 2004, 2005, 2013, 2014 ja 2016.
Hilton Helsinki Strand sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa Pitkänsillan kupeessa Hakaniemen puolella. Hotellissa on 190 huonetta, joista noin puolesta avautuu merinäkymä. Palveluihin lukeutuvat muun muassa kattokerroksen sauna, sisäuima-allas ja kuntosali. Lisäksi hotellin ensimmäisen kerroksen näyttävässä atriumissa sijaitsee trendikäs ravintola-baari BRO.
Hotellille myönnetty WTA-tunnustus on merkki matkailualan huippuosaamisesta, laadusta ja palvelusta. Hotellin operatiivinen johtaja Jani Jernström uskoo, että Strandin palkinnon takana oli erityisesti hotellin korkea palvelutaso.
– Palkinto on tunnustus ennen kaikkea henkilöstöllemme, jonka aitoa ja henkilökohtaista palvelua vieraamme arvostavat. Vaikka noudatamme tiettyjä standardeja, jokainen saa olla asiakaspalvelutilanteessa oma persoonansa. Strandin kuudes voitto todistaa sen, että olemme onnistuneet vaalimaan huippulaadukasta palvelua vuodesta toiseen.
Vuoden 2018 palkinnot jaettiin 30. kesäkuuta 2018 Kreikan  Ateenassa. 
World Travel Awards -palkintoja on jaettu vuodesta 1993 lähtien. Palkinnot myöntävät vuosittain riippumattomat matkailualan ammattilaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti